Oyun bittiğinde sonuç otomatik popup ile gösterilir ve giriş yapan oyuncunun profiline işlenir.
Sonuç hazırlanıyor.
Devam eden oyundan çıkarsan maç terk edilmiş sayılır. Giriş yaptıysan profil puanın düşer.